Forretter

Santa Kristina skinke med snøfrisk og grønn asparges

Oksecarpaccio med rucculasalat ristede pinjekjerner og grønn pesto

Kveite med søtpotetpuré urtesalat og nøttesmør

Carpaccio av Salmalaks med dillsalat og oysterdressing

Ishavsrøye Vesterålen med persillerotkrem, nordisk grønsaksalat og urteolje

Aspargessuppe med ristet spekeskinke og grissini

Blomkålsuppe med sprøstekt bacon, urteolje og kuvertbrød

Kremet jordskokksuppe med salmalaks på spyd med friske urter fra hagen

Alle forrettene serveres med gårdens nybakte brød og Kvitseidsmør

HOVEDRETTER

Krydderstekt andebryst med ovnsbakte grønnsaker, mandelpotetpure og sjysaus

Hjortefilet med rødløkskompott, sellerikrem, skogsopp og broccoli

Stangekylling med søtpotet, asparges og saus med urter fra hagen

Lammefilet med østerssopp, saltbakt tomat, romanesco, og rosmarinsaus

Kalvefilet med sellerirotspure, sopp, ferske sommergrønnsaker og kremet salviesaus

Kveitefilet med søtpotetpure, persillerot, asparges og soya-ingefærsmør

Oksefilet med aromasopp, asparges, pepperrotkrem og rødvinsaus

Hovedrettene serveres med ovnsbakte nypoteter

DESSERTER

Hjerter av hvit sjokoladepannacotta med friske bær og bærgele etter sesong

Jordbærmousse med friske jordbær og sorbet

Sjokolademousse med bringebærterte og sorbet

Creme brulee med friske bær og pasjonsfruktsorbet

Karamellpudding med pisket kremfløte og mandelkjeks

Rabarbrapai med vaniljeis og friske jordbær

Sjokoladepannacotta med vaniljekrem, crumble og friske bær

Hvit sjokolade og limeparfait med nøttebrownie og bringebærsorbet

Sjokoladefondant med vaniljeis og bær etter sesong