Forretter
Santa Kristina skinke med snøfrisk og grønn asparges
Oksecarpaccio med rucculasalat ristede pinjekjerner og grønn pesto
Kveite med søtpotetpuré urtesalat og nøttesmør
Carpaccio av Salmalaks med dillsalat og oysterdressing
Ishavsrøye Vesterålen med persillerotkrem, nordisk grønsaksalat og urteolje
Aspargessuppe med ristet spekeskinke og grissini
Blomkålsuppe med sprøstekt bacon, urteolje og kuvertbrød
Kremet jordskokksuppe med salmalaks på spyd med friske urter fra hagen
Alle forrettene serveres med gårdens nybakte brød og Kvitseidsmør
HOVEDRETTER
Krydderstekt andebryst med ovnsbakte grønnsaker, mandelpotetpure og sjysaus
Hjortefilet med rødløkskompott, sellerikrem, skogsopp og broccoli
Stangekylling med søtpotet, asparges og saus med urter fra hagen
Lammefilet med østerssopp, saltbakt tomat, romanesco, og rosmarinsaus
Kalvefilet med sellerirotspure, sopp, ferske sommergrønnsaker og kremet salviesaus
Kveitefilet med søtpotetpure, persillerot, asparges og soya-ingefærsmør
Oksefilet med aromasopp, asparges, pepperrotkrem og rødvinsaus
Hovedrettene serveres med ovnsbakte nypoteter
DESSERTER
Hjerter av hvit sjokoladepannacotta med friske bær og bærgele etter sesong
Jordbærmousse med friske jordbær og sorbet
Sjokolademousse med bringebærterte og sorbet
Creme brulee med friske bær og pasjonsfruktsorbet
Karamellpudding med pisket kremfløte og mandelkjeks
Rabarbrapai med vaniljeis og friske jordbær
Sjokoladepannacotta med vaniljekrem, crumble og friske bær
Hvit sjokolade og limeparfait med nøttebrownie og bringebærsorbet
Sjokoladefondant med vaniljeis og bær etter sesong