BRYLLUP

Bryllup er en av livets store begivenheter! Familie og venner skal feire dere og kjærligheten.

På Karlsvik Gård ligger alt til rette for at dere skal få den bryllupsfesten dere drømmer om. Gården ligger idyllisk til med havutsikt på flere kanter, blomsterhage og store utearealer. Vi har mange års erfaring med bryllupsarrangementer, og vil sammen med dere legge til rette for en spesiell og unik bryllupsfeiring.

Når dere feirer bryllup hos oss er dere gjester. Vi ivaretar alt rundt arrangementet og dere skal ikke behøv å tenke på noe annet enn å kose dere under feiringen hos oss.

Rammene for bryllupet setter vi sammen med dere. Skal dere gifte dere i kirken eller ha utevielse hos oss? Runde bord eller langbord? Skal dere ha 3-,4- eller 5-retters meny? Vi kommer med forslag og innspill basert på deres ønsker. 

PRIS

Det som ikke er inkludert i menyprisen er blomster/pynt til bordene, DJ/musikk og bryllupskake/kaker. Vi hjelper dere selvsagt med anbefaling til blomsterleverandør, setter blomstene på bordene på selve dagen, avtaler oppsett med musikk/DJ og pynter kakebordet. 

Vi vil gi dere et mer eksakt estimat på pris når meny og viner er bestemt.

Utevielse (tilrettelegging og oppsett) koster 3000 kr.  

 

 

 

 

Våre 3-retters menyer starter på 675 kr. Drikkevarer faktureres etter forbruk.

Det gis ingen fastpris på bryllup. Basert på erfaring ser vil at bryllup med aperitiff, 3-retters meny, drikke til maten, kaffe/avec og fri bar hos oss normalt sett kommer på mellom 1600 og 1700 per person. Det presiseres at dette ikke er en fast pris, men vil avhenge av menyvalg og forbruk av drikkevarer.

Vi gir en fast meny pris basert på menyen dere velger. Inkludert i denne prisen er alt knyttet til oppdekking, servitører, pynting av lokalet mm. Våre menyer er til enhver tid oppdatert på nettsiden www.karlsvik.no. Her kan dere kombinere retter etter eget ønske. Det kan settes sammen til 3,4 eller 5 retters menyer. Har dere spesielle ønsker, vil vi selvsagt imøtekomme dette.

KURS / KONFERANSE

SELSKAP

Vi arrangerer kurs/konferanser for opptil ca. 50-60 personer.

Ta kontakt med oss for tilbud!

 

Årsfest, firmafest, jubileum, bursdag eller familietreff.

Vi på Karlsvik Gård hjelper deg/dere å markere at fest er noe annet enn hverdag.

Vi har plass til opptil 160 personer, og tilrettelegger arrangementet etter deres ønsker.

MINNESAMVÆR

Ta kontakt med oss, så vil vi komme med forslag til deres arrangement. 

Vi ønsker at minnesamvær skal være en verdig avslutning på en tung dag.

Sammen med dere legger vi til rette for en markering for å minnes den som har gått bort.

Ta kontakt for mer informasjon.