Forretter
Santa Kristina skinke
med snøfrisk og grønn asparges
Oksecarpaccio med rucculasalat
ristede pinjekjerner og grønn pesto
Kveite med søtpotetpuré
urtesalat og nøttesmør
Carpaccio av Salmalaks
med dillsalat og oysterdressing
Ishavsrøye Vesterålen
med persillerotkrem, nordisk grønsaksalat og urteolje
Aspargessuppe
med ristet spekeskinke og grissini
Blomkålsuppe
med sprøstekt bacon, urteolje og kuvertbrød
Kremet jordskokksuppe
med salmalaks på spyd med friske urter fra hagen
Alle forrettene serveres med gårdens nybakte brød og Kvitseidsmør
HOVEDRETTER
Krydderstekt andebryst
med ovnsbakte grønnsaker, mandelpotetpure og sjysaus
Hjortefilet
med rødløkskompott, sellerikrem, skogsopp og broccoli
Stangekylling
med søtpotet ,asparges og saus med urter fra hagen
Lammefilet
med østerssopp, saltbakt tomat, romanesco, og rosmarinsaus
Kalvefilet
med sellerirotspure, sopp, ferske sommergrønnsaker og kremet salviesaus
Kveitefilet
med søtpotetpure, persillerot, asparges og soya-ingefærsmør
Oksefilet
med aromasopp, asparges, pepperrotkrem og rødvinsaus
Hovedrettene serveres med ovnsbakte nypoteter
DESSERTER
Hjerter av hvit sjokoladepannacotta
med friske bær og bærgele etter sesong
Jordbærmousse
med friske jordbær og sorbet
Sjokolademousse
med bringebærterte og sorbet
Creme brulee
med friske bær og pasjonsfruktsorbet
Karamellpudding
med pisket kremfløte og mandelkjeks
Rabarbrapai
med vaniljeis og friske jordbær
Sjokoladepannacotta
med vaniljekrem, crumble og friske bær
Hvit sjokolade og limeparfait
med nøttebrownie og bringebærsorbet
Sjokoladefondant
med vaniljeis og bær etter sesong